Rauwe voeding. Waarom?

Na eindeloos veel dingen zelf geprobeerd te hebben bij mijn eigen katten en na keer op keer nieuwe laboratoriumtesten was voor mij de maat vol. Iedere dierenarts zag dat er wat niet helemaal juist was met de ontlasting van onze katten maar volgens alle testen waren / zijn ze kerngezond. Dieetvoeding hier, andere brokjes daar dit alles gaf geen verschil of het (stoelgang) probleem werd alleen maar erger. Wanneer de dierenarts na weer een reeks testen opnieuw dieetvoeding aanraadde was ik het helemaal beu.

Bij thuiskomst de brokken aan de kant en gestart met BARFmenu van Tinlo en rauwe voeding van Kiezebrink. Verbazingwekkend hoe snel een kat deze voeding weg kan werken. Ze vinden het heerlijk! De katten en kittens kregen na 1 dag al meer energie , waren aan het spelen, kwamen veel meer om aandacht vragen. Ze voelden zich duidelijk beter. Kon rauw vlees voeden dan zo’n groot verschil uitmaken??

Na 2 weken op rauwe voeding was het verschil enorm. De ontlasting was hard, weinig en het stonk niet meer!!

Hier een filmpje om te laten zien wat het verschil in ontlasting is tussen een kat die rauwe voeding eet en een die enkel brokken voorgeschoteld krijgt.

 

KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE "THE POOP QUESTION" 

 

Bent u al overtuigd?

Het geven van rauwe voeding kan de oplossing zijn voor een heleboel kwaaltjes zoals, diarree, voedingsintolerantie, jeuk, haaruitval enz enz. In onze cattery was rauwe voeding echt de oplossing!

Bengalen staan wel bekend om hun "zwakkere" darmstelsel. Vanwege onze ervaring met een tal van deze problemen in onze cattery. Zijn wij een cattery die enkel nog rauwe voeding geeft. Onze katten eten KVV (kant en klaar vers voer) en zo nu en dan wat barf en een prooi dier (kuikens, muizen)

De kittens worden ook grootgebracht op deze rauwe voeding, ze zijn dan ook geen brokken gewend** en wij adviseren daarom om deze voeding te blijven geven wanneer ze verhuisd zijn.


Voor meer info helpen we u graag op weg.


** sinds kort laten wij onze katten en kittens kennis maken met sanabelle struisvogel graanvrij. Dit is tot nu toe de enige brok die onze dieren verdragen. Dit doen we zodat onze kopers die geen vlees willen geven een alternatief hebben.


© Cattery One in a Million.© Cattery One in a Million. Niets van deze website mag gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming
google
chat
Laatste tweets